(Freebies) Doodle Muslimah Baju Kurung

Assalamualaikum.Ni ada doodle gadis pakai baju kurung.Sebelum ni aku tak pernah buat stroke dan shadow.Harini aku taruh stroke dan shadow.Baru nampak kemas sikit kan.Heheh.Kalau suka,amik la.Save macam biasa.Aku tengok banyak blog doodle,doodle dorang sangat comel dan kemas.Lepas tu siap boleh buat macam-macam posing,contohnya,melompat,duduk.Doodle aku diri tegak je.Heheh.Takpe lah,ni suka-suka je.Lenkali aku try buat yang macam-macam posing itu.


















7 comments:

qiE said...

saya amik wrne hijau =)

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said...

amik la :)

Syalyn Asmira said...

amik 1 ;)

AnisKhairunnisa said...

Ambik satu ye...

Anonymous said...

SAYA AMBIK N THEN LETAK KAT BELOG SAYA BOLEH ?? =)

awak baik sangat ~~~

Faeytynn Zayn said...

nak mintak izin ambik satu,terima kasih

Atiqah Amelya said...

Minta izin nak amik satu ^^ Thxxx :)

 
Tempelate Designed by Nanie| Copyright-2012 Protected | Infinite