(Freebies) Image for Header & Footer Part 2

Assalamualaikum.Image ni semua aku ambil dari Favim : Drawing Category.So,jangan cakap aku curik freebies orang lain dan re-freebies okey.Peace.Semua image aku dah transparent.Boleh guna untuk header dan footer blog korang.Korang tinggal nak edit dan add stroke kalau nak.Kalau nak amik,just right-click,view image,kemudian save okey.Kalau sudi komen,kalau baik hati,kredit.Heheh :)






6 comments:

aisyah ainaa said...

ambik satu tau. thanks :)

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said...

@aisyah ainaa

amik je la..same2 :)

Aini Yunus said...

cantik...minta boleh?hehe

Fudhla Bt. Harery said...

ambil satu yek,

Nadiah said...

amik satu ye ^^

siti athirah said...

Tyrah amek satu ekk Thank you :)

 
Tempelate Designed by Nanie| Copyright-2012 Protected | Infinite