Tragedi Running Man

Assalamualaikum.Baru-baru nih aku rasa geram sangat dengan Running Man.Tak tau kenapa.Maybe boring?Ye la,orang selalu cakap,kalau kita suka sesuatu jangan suka/sayang sangat,mana tau satu hari nanti jadi benci.Dan aku rasa betul.Sebab baru-baru nih,memang aku download sahaja,tapi tak tengok pon.Tengok skip-skip dan sikit-sikit je.Tapi gelak tetap gelak.Dan aku ada sebab kenapa rasa geram dengan Running Man :
  1. Gwang Soo,Suk Jin,Gary selalu kena buli.Selalu sangat sampai rasa kenapa perlu buat macam tu.Member lain sanggup bunag/buli dorang sebabkan nak menang.
  2. Jong Kook selalu pilih HaHa.Dan aku rasa title Jong Kook with 2 Kids tak releven langsung sebab Jong Kook will always choose HaHa instead of Gary.Perlu ubah nama tu,Jong Kook and HaHa atau Hyung with Dongsaeng.Tak patut la macam pilih kasih,just watch episode 78.Urggh..
  3. Terlalu kejam.Aku tengok recent episode memang kejam.Gary & Gwang Soo tolong win team menang,tapi dorang tak kongsi hadiah.Kata Lunar New Year,dan bila tahun baru perlu lah ada rasa nak share apa yang kita ada dengan orang lain kan.Rasa tak perlu lah sambut Lunar New Year tu kalau buat preangai kedekut. (Yes,maybe behind the camera they share the present,but viewer can't see it !)
  4. Aku rasa sekarang crew Running Man nak buat couple baru iaitu Haha & Ji Hyo.Hello,i am Monday Couple shipper.Yes,aku tahu ramai sangat orang yang suka HaHa & Ji Hyo or Secret Couple,tapi tolong la.Sekarang dah nak masuk episode 80.Kalau nak buat,buat la awal-awal dulu.So,hati aku takkan terluka macam nih.Dan tengok recent episode,they always made Ji Hyo team up with HaHa.Rasa annoying betul nak tengok.Kalau dorang teruskan macam nih,maybe satu hari nanti peminat Running Man akan berkurang.
  5. Bila crew Running Man buat macam nih,aku rasa aku dah mula menyampah dengan member lain,kecuali Gwang Soo,Suk Jin dan Gary.Member & crew terlalu kejam dengan 3 orang nih.Bukan recent episode sahaja,tapi earlier episode.Kalau korang peminat Running Man,korang akan nampak akan ada banyak scene yang dipotong lebih-lebih lagi Easy Brothers.Sangat tak adil.
  6. Dan aku akan tetap minat Kang Gary,sebab aku tau dia mesti rasa tak seronok jugak. :( Seperti Facey cakap,Gary Oppa nampak sangat gloomy dalam episod baru-baru nih :( Dan kalau Running Man dah tamat siaran pon,aku akan tetap suka Gary.Yang lain?Hanya tinggal memori :S

4 comments:

bari'ah said...

Wah peminat Rm lah~ same (!) give me 5 sikit :) , ttg post tu stuju sgt-sgt

♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ said...

@bari'ah

give me 5 too/.yeah!heheh..heheh.post ni agak kasar lebih2 lagi bab menyampah itu..tapi tapi still suke semua ,jae-suk oppa sekali <3

Hyun Alexandra said...

Betul ! Tengok episod baru2 neyh..Gary jadi lain terus..kesian Kwang Soo :( aku dah larh peminat tegar Kwang Soo :( Diorang suka sangat buli Kwang Soo :( And lagi satu ! Episod yg diorang terjah rumah Kwang Soo ! Memang kejam gila babi ! Memang larh dia pembelot , tapi tak perlu larh nak kenakan smpai mcm too sekali...hal peribadi Kwang Soo pown tayang kat tv...memang babi aa diorang neyh ! Memang fucker gila perangai !

Havoc Selalu said...

Same lh aku pun peminat gary

 
Tempelate Designed by Nanie| Copyright-2012 Protected | Infinite